t’Vishuys Zutphen

Wij zijn Lyon en Alouchca

Samen runnen wij met ons personeel onze droom, een prachtige viswinkel.
In 2018 kregen wij in Zutphen deze mooie kans en hebben we onze hele winkel volledig vernieuwd. We gaan namelijk graag met onze tijd mee en dat zie je ook wel in ons wisselende assortiment.

Het werken met visproducten zit bij ons in het bloed. Wij zijn geboren en getogen in het vissersdorpje Spakenburg . Lyon en Alouchca werken al van kleins af aan ‘in de vis’ en Lyon had voor dat hij de winkel begon een eigen Standplek in Muiden waar hij ook 2 jaar vis verkocht

Doordat wij nog altijd in Spakenburg wonen en op zo’n 200 meter van de visgroothandels, rijden wij elke dag even langs de groothandels om het allerbeste en meest verse stukje vis naar Zutphen te brengen.

Spakenburgse vishandel van Lyon Koelewijn waar u terecht kan voor heerlijke visproducten. op 4 december 2018 zijn wij een prachtige viswinkel begonnen in Zutphen Polsbroek 85a. wij wilden altijd al een viswinkel waar wij onze eigengemaakte producten goed kunnen bereiden.
In onze viswinkel is alles mogelijk en willen we het beste voor u!

Samen met ons team runnen wij onze droom, een prachtige viswinkel waar we altijd voor u klaar willen staan. Kom eens een kijkje nemen in onze winkel en u ervaart zelf hoe goed we hier te werk zijn.

volg ons op facebook voor leuke deel/like acties, waar we regelmatig een lekkere prijs weggeven @vishuyszutphen.